Tento jednoduchý tip vám pomůže zajistit váš účet na Facebooku



Tento článek vám pomůže zajistit si účet na Facebooku, pokud máte podezření, že někdo hacknul váš účet na Facebooku a zneužil účet bez vašich znalostí. To je také užitečné, pokud jste zapomněli odhlásit knihu tváří, kterou jste otevřeli z veřejného nebo kancelářského počítače a zapomněli jste se odhlásit.

Tento příspěvek vám ukáže, jak se odhlásit ze svého účtu na dálku ze všech ostatních zařízení a také pomoci nastavit oznámení. Jakmile aktivujete upozornění, dostanete e-mail nebo textovou zprávu na základě nastavení, pokud se někdo přihlásí ke svému účtu na Facebooku. Pěkná funkce pro sledování vaší přihlašovací aktivity na Facebooku.

Chcete-li získat nastavení zabezpečení, po přihlášení k účtu klikněte na tlačítko nastavení v pravé horní části stránky Facebook. V levém pruhu viz nastavení zabezpečení v části Obecné.

Rozpoznaná zařízení: V tomto nastavení viz Aktivní relace a klepněte na tlačítko Upravit. Vezměte prosím na vědomí, že Facebook bude zobrazovat rozpoznaná zařízení a to bude říkat, kolik různých zařízení nebo prohlížečů používaných v minulosti pro přihlášení k vašemu účtu na Facebooku.

Aktivní relace: Jakmile rozbalíte Aktivní relace kliknutím na Upravit, zobrazí se seznam historie přístupu Facebook a tyto relace lze zavřít klepnutím na tlačítko Ukončit aktivitu. Pokud některou z těchto relací neznáte, klikněte prosím ihned na Konec aktivity. Tento seznam zobrazuje přibližné umístění každé relace, abyste snadno zjistili neautorizované aktivity z neznámého místa.

Oznámení o přihlášení: Oznámení o přihlášení pomáhá přidat další zabezpečení do vašeho účtu. Můžete si vybrat buď textovou zprávu nebo e-mailovou adresu jako oznámení pro každou aktivitu přihlášení z neznámého zařízení. Tato funkce umožňuje sledovat aktivitu přihlášení na Facebooku v reálném čase.

Pokud opravdu podezříváte nějakou neobvyklou aktivitu na vašem účtu na Facebooku, povolte toto nastavení. Jakmile potvrdíte hackingovou aktivitu s vaším účtem, okamžitě změňte heslo, bezpečnostní otázky a otázky pro obnovení, abyste ochránili svůj účet.

Předchozí Článek

Jak uzamknout Android Pie vypnout oznámení a Smart Lock

Jak uzamknout Android Pie vypnout oznámení a Smart Lock

Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Režim uzamčení je nová funkce z Android Pie. To je pěkná funkce, která může použít ke skrytí všech oznámení a vyžadoval heslo pro odemknutí telefonu znovu. Když telefon na chvíli opustíte nebo chcete telefon přepnout do nouzového režimu, abyste ochránili všechna data, tento režim uzamčení bude nejlepší sázkou. Blokování uzamčení na Android P...

Následující Článek

7 Zdarma Android Parkování Apps Najít Veřejné parkoviště a zaparkované auto

7 Zdarma Android Parkování Apps Najít Veřejné parkoviště a zaparkované auto

Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Možná, že jste se snažil zjistit, prorokování hodně, když jedete do města nebo rušné místo. Většina z nás je obeznámena s dostupnými parkovacími místy v našem rodném městě. Když se však vydáte na služební cestu do zcela nové oblasti, je nudné najít veřejné parkoviště v blízkosti cíle. Pokud nejste s místem dobře obeznámen...