Jak zastavit automatické ukládání hesel v IE, Chrome, Firefox a Safari?



Moderní verze prohlížečů je schopna uložit vaše uživatelské jméno a heslo online do místního souboru pro budoucí použití. Tyto prohlížeče mohou automaticky vyplnit uživatelské jméno a heslo při každé návštěvě stejného webu, jakmile povolíte prohlížeči uložit heslo.

I když jste zapomněli hesla tohoto online účtu, není nutné heslo resetovat ani měnit. Heslo a další uložené informace můžete snadno získat z tohoto uloženého umístění prohlížeče. Umístění uloženého hesla a uživatelského jména se liší podle různých prohlížečů, jako je IE, Chrome, Safari a Firefox.

Tam je ochrana soukromí pro automatické ukládání vašich hesel do vašeho prohlížeče a snadné a pohodlné řešení při návštěvě vašeho účtu online přihlášení účet. Ale někdo, kdo používá váš počítač, může otevřít váš prohlížeč a zobrazit hesla, která jste uložili.

Někdy to může vyvolat určité obavy týkající se soukromí, zejména když sdílíte svůj počítač se svými přáteli nebo dokonce se svými rodinnými příslušníky. Pokud jste osoba, která se týká uložených hesel a soukromí, můžete lépe zastavit funkce automatického ukládání hesel ve svém prohlížeči.

Většina prohlížečů má různá nastavení pro zastavení automatického ukládání dat. Vypsali jsme kroky k zastavení automatického ukládání většiny používaných prohlížečů včetně IE, Chrome, Safari a Firefoxu.

Zastavte automatické ukládání hesla v prohlížeči Google Chrome

V prohlížeči Chrome se podívejte na tlačítko ovládacího panelu vpravo. Klikněte na tlačítko Ovládací panely Chrome> Nastavení (chrome: // settings /)> Zobrazit rozšířená nastavení…> Hesla a formuláře> Nabídka pro uložení webových hesel

Zaškrtněte políčko nazvané „Nabídku pro uložení webových hesel“ a zrušte zaškrtnutí a uložte nastavení, chcete-li zastavit automatické ukládání hesla prohlížečem Chrome.

Zastavit automatické ukládání hesla v prohlížeči Mozilla Firefox

V prohlížeči Firefox můžete vidět ovládací tlačítko v pravém horním rohu. Klikněte na tlačítko Ovládací panely Firefoxu> Možnosti> Zabezpečení> Hesla> Zapamatovat hesla pro weby (Zrušit zaškrtnutí)

Zaškrtněte políčko s názvem „Zapamatovat si hesla pro weby“ a zrušte zaškrtnutí a uložte nastavení, abyste zastavili automatické ukládání hesla prohlížečem Firefox.

Zastavit automatické ukládání hesla v aplikaci Internet Explorer

Nejprve musíte zjistit tlačítko internet. Klepněte na tlačítko Nastavení aplikace Internet Explorer> Možnosti Internetu> Obsah> Automatické dokončování> Nastavení> Uživatelské jména a hesla na formulářích (Zrušit zaškrtnutí)

Zaškrtněte políčko s názvem „Uživatelská jména a hesla na formulářích“ a zrušte zaškrtnutí a uložte nastavení, abyste zastavili automatické ukládání hesla prohlížečem Internet Explorer.

Zastavit automatické ukládání hesla v Safari

Tyto kroky jsou založeny na MAC OS pro prohlížeč Safari. V hlavním menu MAC klikněte na Safari> Předvolby> Automatické vyplnění>

Zaškrtněte políčko Uživatelské jméno a heslo. Zrušte zaškrtnutí tohoto políčka restartováním prohlížeče. Prohlížeč Safari již neukládá data pro vaše online účty.

Automatické ukládání uživatelského jména a hesla je snadné a pohodlné. Není třeba si pamatovat svá pověření pro vaše online účty. Pokud se obáváte o ochranu osobních údajů a ochranu osobních údajů, je lepší zastavit funkci automatického ukládání hesel ve vašem prohlížeči.

Předchozí Článek

10 nejlepších rozšíření GNOME a jejich instalace

10 nejlepších rozšíření GNOME a jejich instalace

GNOME je jedním z nejpopulárnějších linuxových desktopů. I když mnoho fanoušků zůstalo s přechodem na GNOME 3, dostalo se jich i dost. Ubuntu konečně opouští Unity v historii s Ubuntu 18.04 LTS přijímá GNOME, stále více uživatelů se hrnou do GNOME. Pro zkušené uživatele není GNOME nic nového. Pro ty, kteří nevědí, jak ...

Následující Článek

Zapomeňte na iTunes, uložte fotky z iPhonu do PC nebo MAC přes WiFi

Zapomeňte na iTunes, uložte fotky z iPhonu do PC nebo MAC přes WiFi

Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Každý den fotíme spoustu fotografií a videí s vaším iPhone a iPadem. Přemýšleli jste někdy o uložení fotografií z iPhonu do PC nebo MAC jako další zabezpečení? Je důležité, aby všechny tyto fotografie iPhone bezpečné. Pokud jste uvízl s aktualizací iOS, které by mohly způsobit ztrátu všech vašich vzácných fotografií z paměti iPhone. Nejlepší možností, jak se vyhnout z...