Jak sdílet fotografie a příspěvek v albech ve službě Fotky Google?



Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram

    Google spustil aplikaci Google Photos App v roce 2015 s neomezeným prostorem pro nahrávání fotografií pro uživatele smartphonů. Ve velmi krátké době, Google Photos se stal jedním z nejlepších aplikací pro zálohování fotografií mezi uživateli smartphone s úžasnými funkcemi a bezplatnou službu zálohování. Vývojáři Google neustále doplňují mnoho funkcí, jako je schopnost vytvářet koláže, filmy a stylizované možnosti, integrace AI atd. S vylepšením AI se fotografie Google Photos staly více sociálními, mohou se ohlédnout zpět do paměti a roztřídit fotografie do alb.

    Vývojáři Google nedávno zavedli další funkce pro sdílení fotografií Google s přáteli, nahrávání fotografií do jiných sdílených alb Google atd. Pojďme jít hlouběji a podívejte se na funkce služby Fotografie Google, jako je navrhované sdílení, sdílené knihovny, spolupráce služby Fotografie Google Album atd.

    Povolit Doporučené sdílení fotografií Google

    Fotky Google se nyní staly sociálnější než kdykoli předtím a díky sdílení bylo snadné. Uživatelé mohou pořídit fotografii a to je vše. Fotky Google budou analyzovat fotografii pomocí funkce rozpoznávání obličeje a učení stroje a poté posílat oznámení, které mají sdílet a komu sdílet. Pokud to nestačí, služba Fotky Google vybere z dostupných fotografií pouze ty nejlepší snímky. Navrhované sdílení umožňuje uživateli sdílet fotografie s lidmi navrženými aplikací, odstranit zbytečné návrhy nebo přidat nezbytný návrh.

    Pokud chcete sdílet fotografie s někým, kdo nemá fotografii Google, můžete je sdílet prostřednictvím odkazu, který lze odeslat e-mailem nebo textovou zprávou. Uživatel s pozvánkou do sdíleného alba jiné osoby může do sbírky přidat vlastní fotografie, které mohou zobrazit všichni uživatelé s přístupem k albu. Pokud přeskočíte jakýkoli návrh na sdílení, zobrazí se v sekci nazvané Přeskočené návrhy, jak je znázorněno na obrázku výše.

    Nastavit sdílené knihovny pro fotografie Google

    Služba Fotky Google vám usnadnila sdílení celé sbírky fotografií s ostatními. Můžete také nakonfigurovat sdílení pouze fotografií konkrétních osob a funkce, která to umožňuje, se jmenuje Sdílené knihovny. Zdůraznil použití této funkce je, páry sdílení fotografií svých dětí. Tuto funkci mohou využít přátelé, členové rodiny a vůbec. Jeden má možnost uložit všechny nebo preferované fotografie ze sdílených fotografií z této knihovny. To umožňuje uživateli prohledávat tyto fotografie. Uživatel může také zvolit sdílení fotografií pouze od určitého data.

    Chcete-li nastavit sdílené knihovny, přejděte do podokna nabídky Fotky Google. V seznamu klepněte na položku Sdílet svou knihovnu, která bude obsahovat seznam kontaktů pro sdílení fotografií. Vyberte upřednostňované kontakty a vyberte, zda chcete sdílet všechny fotografie nebo fotografie konkrétních osob od určitého data nebo kdykoli.

    Sdílení fotografií Google s ostatními

    Služba Fotky Google umožňuje nejen sdílet fotografie, ale také nabízet některé možnosti sdílení. Uživatel může ostatním lidem povolit zobrazení alba, které vytvořil, ostatním uživatelům umožňuje přidat fotografie do alba a nechat ostatní komentovat album. Chcete-li ostatním umožnit ostatním, aby viděli album, které zvolíte ostatním, otevřete album a vyberte další tlačítko (nabídka teček) v levé horní části obrazovky.

    V rozevírací nabídce vyberte možnost Možnosti sdílení. Zapněte přepínač pro možnost sdílení. Bude vytvořen sdílený odkaz, který lze zkopírovat a odeslat komukoli, koho chcete.

    Umožnit uživatelům spolupracovat na albu služby Fotky Google

    Jak bylo uvedeno výše, uživatel může ostatním přidávat fotografie do svého alba. Chcete-li to udělat, otevřete preferované album a přejděte na více možností (nahoře vpravo na obrazovce) a vyberte možnost Sdílení.

    Volbu 'Spolupráce' můžete vypnout pomocí přepínače na obrazovce výše.

    Ovládejte komentáře ve službě Fotky Google

    Dále můžete ovládat komentáře k fotografiím ve sdílených albech. Otevřete vytvořené album. V další části vyberte možnosti „Sdílení“ (tři svislé tečky vpravo nahoře). Zapíná / vypíná přepínač „Komentář“ a povoluje / blokuje komentáře od ostatních.

    Služba Fotky Google usnadnila a zintenzívnila sdílení. Nové vylepšení funkce sdílení vám umožňuje, jak to uvádí společnost Google, „trávit méně času sdílením vašich vzpomínek a více času, který je baví“.

    Předchozí Článek

    10 nejlepších rozšíření GNOME a jejich instalace

    10 nejlepších rozšíření GNOME a jejich instalace

    GNOME je jedním z nejpopulárnějších linuxových desktopů. I když mnoho fanoušků zůstalo s přechodem na GNOME 3, dostalo se jich i dost. Ubuntu konečně opouští Unity v historii s Ubuntu 18.04 LTS přijímá GNOME, stále více uživatelů se hrnou do GNOME. Pro zkušené uživatele není GNOME nic nového. Pro ty, kteří nevědí, jak ...

    Následující Článek

    Zapomeňte na iTunes, uložte fotky z iPhonu do PC nebo MAC přes WiFi

    Zapomeňte na iTunes, uložte fotky z iPhonu do PC nebo MAC přes WiFi

    Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Každý den fotíme spoustu fotografií a videí s vaším iPhone a iPadem. Přemýšleli jste někdy o uložení fotografií z iPhonu do PC nebo MAC jako další zabezpečení? Je důležité, aby všechny tyto fotografie iPhone bezpečné. Pokud jste uvízl s aktualizací iOS, které by mohly způsobit ztrátu všech vašich vzácných fotografií z paměti iPhone. Nejlepší možností, jak se vyhnout z...