Jak povolit soukromé prohlížení v Opera?



Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram

    Osobní kartu můžete použít k procházení bez zanechání jakékoli stopy navštívených webových stránek. To je zvláště užitečné, pokud používáte počítač někoho jiného, ​​nebo plánujete překvapení, které chcete udržet v tajnosti. Když zavřete soukromou kartu, data související s kartou budou vymazána jako historie procházení, položky v mezipaměti, soubory cookie a přihlašovací údaje o přihlašovacích údajích.

    Uzavřenou soukromou kartu nelze obnovit z rozevíracího seznamu „Closed Tabs“ na pravé straně panelu karet.

    Chcete-li vytvořit soukromou kartu, vyberte v nabídce kartu Záložky a Windows> Nová soukromá karta. Případně klepněte pravým tlačítkem myši na panel karet az místní nabídky vyberte možnost Nová karta soukromá.

    Zatímco soukromé karty nezanechávají žádný záznam o navštívených webových stránkách, pokud záměrně ukládáte data, například pokud uložíte záložku nebo soubor stáhnete, bude po zavření karty stále viditelná.

    Soukromou kartu můžete zavřít stejným způsobem jako normální kartu. Chcete-li zavřít všechny soukromé karty, které jste otevřeli najednou, klepněte pravým tlačítkem myši na kartu a vyberte možnost „Zavřít všechny soukromé karty“ nebo použijte klávesovou zkratku Ctrl + Shift + Q.

    Chcete-li při procházení raději používat samostatná okna, než karty, můžete vytvořit soukromé okno výběrem možnosti Záložky a Windows> Nové soukromé okno nebo klávesovou zkratkou Ctrl + Shift + N. V rámci soukromého okna bude každá nová karta otevřeno je soukromé. Zavřením okna se odstraní všechny stopy vašeho procházení.

    Chcete se dozvědět více informací o soukromém prohlížení v aplikaci Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera, iPad / iPhone Safari? Projděte si celý článek o ochraně dat při procházení veřejným počítačem.

    Předchozí Článek

    Tento jednoduchý trik může skrýt iOS App bez zakořenění.

    Tento jednoduchý trik může skrýt iOS App bez zakořenění.

    Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Dobré zprávy pro všechny uživatele iOS, můžete skrýt téměř všechny aplikace z vašeho iPhone nebo iPad bez použití třetích stran aplikace nebo zakořenění. No, Apple není natolik laskavý, aby umožnil jiným aplikacím provádět systémový přístup nebo změny ve svém operačním systému. To znamená, že stejně jako v operač...

    Následující Článek

    Jak přidat více uživatelských účtů v domově Google

    Jak přidat více uživatelských účtů v domově Google

    Facebook Cvrlikání Pinterest WhatsApp Telegram Domovská stránka Google začne podporovat více uživatelů a nyní můžete přidat své rodinné příslušníky nebo přátele do zařízení Google Home. Po přidání dalších uživatelských účtů do zařízení Google Home mohou vaši rodinní příslušníci klást otázky, provádět hlasové příkazy a služba Google Home může reagovat na přesnější odpovědi. Než začnete se službou Google Home, ujistěte se, že pri...